Меню
Продукти в кошницата

Ленти за кола маска и консумативи

Лентите за кола маска са необходим аксесоар при премахване на нежеланото окосмяване. Предлагат се в различни размери и са предназначени за еднократна употреба. Материалите, от които са изработени, осигуряват плътност, чрез която кола маската и косъмчетата се отстраняват бързо и ефективно.

Чаршафи за еднократно ползване в син цвят. Изработени от нетъкан текстил, отличаващ се с устойчивост и издръжливост. Чаршафите се предлагат на ролка с дължина 70 м.Размери: 58 см. х 70 м.Цвят: синПредназначение: еднократно ползванеМатериал: TNTПроизход: Европа..
12.50лв.
Без данък:12.50лв.
Еднократни чаршафи от нетъкан текстил, отличаващи се с издръжливост и добри абсорбиращи способности. Това се дължи на материята, от която са изработени - нетъкан /TNT/ текстил, който се характеризира по-голяма здравина от хартията. Размери: 58 см. - 70 м.Предназначение: еднократниЦвят: розовПро..
14.50лв.
Без данък:14.50лв.
Еднократни чаршафи в син цвят. Изработени така, че да осигурят максимална защита на леглото. Предлагат се в два пласта, единият от които е хартия - спомага за абсорбирането на течности и различни субстанции. Другият слой е найлон, осигуряващ непормокаемост. Размери: 58 см.х50 м.Цвят: синТип: непромо..
10.50лв.
Без данък:10.50лв.
Еднократни хартиени чаршафи, изработени в два пласта, за да осигурят по-добра абсорбация. Предлагат се на ролка в розов цвят. Размери: 58 см. х50 м.Материал: хартия в два пластаЦвят: розовПроизведено в Европа..
11.00лв.
Без данък:11.00лв.
Дървени шпатули за нанасяне на кола маска. Предназначени за еднократна употреба. За по-добра хигиена всяка една шпатула е в индивидуална опаковка. Характеризират се с удобна форма, която позволява прецизно разтилане на кола маскатаПредлагат се в кутия от 100 бр. ..
9.00лв.
Без данък:9.00лв.
Непромокаеми чаршафи за еднократна употреба, предлагащи пълна протекция на леглото и здрава текстура. Чаршафите са изработени от 100% чиста целулоза, която абсорбира добре течности и различни субстанции. За да осигурят защита от замърсяване, е предвиден найлонов слой. За стабилност при работа са сна..
16.80лв.
Без данък:16.80лв.
Непромокаеми чаршафи за еднократна употреба, изработени от целулоза. Изключително устойчиви и осигуряващи протекция на леглото. Това се дължи на найлоновото фолио, което не позволява замърсяванията да увредят повърхностите. Размер: 80 см.-210 см.Материя: 100% целулоза + найлоново фолиоОпаковка: 10 б..
14.80лв.
Без данък:14.80лв.
Депилиращи ленти, предназначени за епилация на деликатни зони. Лентите са лесни за работа и са подходящи и за домашна употреба, тъй като не е нужно да притежавате нагревател, за да ги използвате. Отличават се с качество и нежна протекция на кожата. Обогатени с арганово олио, което подхранва тъканите..
5.10лв.
Без данък:5.10лв.
Депилиращи ленти, предназначени за епилация на тяло и деликатни зони. Лентите са лесни за работа и могат да се използвати за домашна употреба. Това се дължи на факта, че не е нужно да използвате нагревател, за да ги използвате. Отличават се с качество при обезкосмяването и нежна протекция на кожата...
6.60лв.
Без данък:6.60лв.
Депилиращи ленти Depilia, предназначени за цялот тяло. Лентите се предлагат с екстракт от арган, който има подхранващи, хидратиращи и омекотяващи свойства. Спомага за възвръщането на добрия вид на кожата.Лентите осигуряват качествена епилация и спомагат за бързо и ефективно отстраняване на окосмяван..
6.60лв.
Без данък:6.60лв.
Чаршафи за еднократно ползване, отличаващи се с добра попивателна способност и непромокаемост. Това се дължи на двата специално разработени пласта, които доставят здравина и устойчивост при работа. Единият пласт е хартия, който абсорбира течностите, а другият - найлон, който не позволява на субстанц..
8.95лв.
Без данък:8.95лв.
Дървена шпатула за нанасяне на кола маска - Prima Удобна дървена шпатула за нанасяне на кола маска. Опаковка: 1бр.*за много кратна употребаПроизведено в Китай..
4.00лв.
Без данък:4.00лв.
Показани 1 от 12 | 42 (4 Страници)
Сайтът използва бисквитки и подобни технологии. Ако не сте съгласни, научете повече тук.