Меню
Продукти в кошницата

Нагреватели за кола маска

Разполагаме с богат асортимент от нагреватели за кола маска, с различен дизайн, цвят и предназначение. Делят се на две основни групи – за кола маска ролон и за кола маска в кутия. Всеки модел е снабден с различни характеристики. Вие само трябва да изберете уредът, който ще покрие всичките ви изисквания.

Нагревател за кола маска - Set Competition
Ново
Нагревател Set Competition е качествен и удобен уред за лесно разтапяне на кола маска ролон 100 мл. Апаратът може да се използва както от професионалисти, така и в домашни условия. Това е възможно заради лесната работа с нагревателя:• Поставете ролона в уреда• Включете нагревателя в ел. захранването..
22.50лв.
Без данък:22.50лв.
Нагревател за кола маска 2 в 1 - Модел Kit Combinato Executive 400
Ново
Комбиниран нагревател за кола маска  модел Kit Combinato Executive 400 е качествен и практичен уред, който спомага за загряването на кола маска кутия 400 мл. и ролон 100 мл. Нагревaтелят се характеризира с функционaлност, лесен е и удобeн за рaбота.Модeлът има 2 бързи бутона за включване и..
170.80лв.
Без данък:170.80лв.
Нагревател за кола маска кутия - JOLLY 400
Ново
Нагревател JOLLY е професионален и качествен уред, предназначен за загряване на кола маска кутия 400 мл. Апаратът е с компактна и същевременно с това стилна форма и функционален дизайн. Изработен е от топлоустойчиви материали, които позволяват разполагането му върху различни повърхности. Характ..
73.00лв.
Без данък:73.00лв.
Нагревател за кола маска ролон Удобен за употреба нагревател за кола маска ролони от 100 мл. Моделът се отличава с практичен дизайн, който осигурява удобен захват при работа. Кола маската се нанася лесно, безопасно и бързо. А подготвянето й за процедура изисква само да поставите ролона в нагрев..
42.00лв.
Без данък:42.00лв.
Професионален двоен  нагревател ролон 100 мл. - KIT DUO EVOLUTIONДвоен нагревател KIT DUO EVOLUTION е качествен уред, предназначен за нагряване на кола маска ролон от 100 мл. Апаратът спомага за бързото и равномерно разтопяване на кола маската. Изработен е от качествена топлоустойчива пласт..
83.00лв.
Без данък:83.00лв.
Нагревател за кола маска ролон 100 мл. - SET EVOLUTION Професионален нагревател за кола маска, отличаващ се с удобен ергономичен дизайн и високо качество. Уредът е подходящ за използване както в домашни условия, така и за професионална употреба.Модел SET EVOLUTION е изработен от качествена то..
24.00лв.
Без данък:24.00лв.
Нагревател за парафин - 400млКачествен и удобен за употреба уред за нагряване на парафин. Терапиите с парафин са изключително популярни, тъй като осигуряват ефикасна грижа за кожата. Разтопеният парафин омекотява кожата, оставяйки я гладка и нежна. За да се подготви парафинът бързо и лесно за процед..
89.00лв.
Без данък:89.00лв.
Практичен троен нагревател за кола маска 100 мл. - KIT TRIO EXECUTIVE Модел KIT TRIO EXECUTIVE се отличава с практичност, удобство и качество. Нагревателят е предназначен за едновременно нагряване на  кола маска ролон от 100 мл.Предлага се с удобна и иновативна стойка с три гнезда, к..
110.00лв.
Без данък:110.00лв.
Нагревател WH00 е подходящ за нагряване на кола маска ролон от 100 мл. Моделът се отличава с качество и удобен захват, дължащ се на ергономичния дизайн, с който е разработен. Изработен от топлоустойчива пластмаса, която не позволява да се изгорите при работа. За запазване на кола маската по-дълго за..
33.00лв.
Без данък:33.00лв.
Нагревател за кола маска ролон - модел Q-LineПрактичен нагревател за кола маска ролон 100мл. Моделът е много удобен за употреба. Дизайнът му осигурява удобен захват при работа, за да бъде нанасянето на кола маската още по-лесно, равномерно и гладко.Подготовката на кола маска с този нагревател е неве..
32.00лв.
Без данък:32.00лв.
Нагревател за кола маска, предназначен за загряване на ролони от 100 мл. Моделът притежава ергономична форма, която предразполага лесно захващане. Уредът е изработен от топлоустойчиви материали, които запазват топлината на кола маската за по-дълго време. Разполага с прозрачен капак, който предпазва ..
39.80лв.
Без данък:39.80лв.
Нагревател Elegance 800 мл. - кола маска кутия
Изчерпан
Нагревател  за кола маска ELEGANCE 800Професионален нагревател с италианско качество, стилен и практичен дизайн. Моделът е предназначен да нагрява кола маска в кутия от 800 мл. Уредът е безопасен за работа и с лесен употреба. Оборудван е с всички необходими функции и характеристики, които то да осиг..
129.00лв.
Без данък:129.00лв.
Показани 1 от 12 | 28 (3 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.